За нас

КъщаДобре дошли при експертите в отоплението и климатизацията! Радваме се, че искате да научите повече за „Некотерм” ООД!

Фирма „Некотерм” ООД е създадена през 1991 г. от маг. инж. Нейко Неков. Дейността си фирмата развива в областта на отоплението, климатизацията и ВЕИ. Специализирана е в инженерингова дейност и консултации в областта на енергийната ефективност и енергоспестяването в отоплитението, климатизацията и вентилацията. От 2005 г. фирма „Некотерм” ООД има акредитация от АУЕР за извършване на:

- сертифициране на сгради за енергийна ефективност
- обследвания за енергийна ефективност на сгради
- издаване на оценки за енергийна ефективност
- изготвяне част „Енергийна ефективност към инвестиционните проектите”
- пълна проектантска правоспособност за част ОВКТ

Благодарение на натрупания дългогодишен опит и непрекъснато квалифициране на своя екип от професионалисти, ”Некотерм” ООД предлага на своите клиенти компетентна професионална услуга за избор и сервиз на висококачествена отоплителна и климатична техника.

С нашите проекти и обследвания, клиентите могат да кандидатсват по програми за енергийна ефективност. Предлагаме качествени професионални решения за постигане на комфорт и нисък разход на енергия с използване на възобновяеми енергийни източници. Стремежът на фирмата за всеки клиент е постигане на оптимално отношение между първоначална инвестиция и разход на енергия.

Нагоре