За нас

КъщаДобре дошли при експертите в отоплението и климатизацията! Радваме се, че искате да научите повече за „Некотерм” ООД!

Фирма „Некотерм” ООД е създадена през 1991 г. от маг. инж. Нейко Неков. Дейността си фирмата развива в областта на отоплението, климатизацията и ВЕИ. Специализирана е в инженерингова дейност и консултации в областта на енергийната ефективност и енергоспестяването в отоплитението, климатизацията и вентилацията. От 2005 г. фирма „Некотерм” ООД има акредитация от АУЕР за извършване на:

- сертифициране на сгради за енергийна ефективност
- обследвания за енергийна ефективност на сгради
- издаване на оценки за енергийна ефективност
- изготвяне част „Енергийна ефективност към инвестиционните проектите”
- пълна проектантска правоспособност за част ОВКТ

Благодарение на натрупания дългогодишен опит и непрекъснато квалифициране на своя екип от професионалисти, ”Некотерм” ООД предлага на своите клиенти компетентна професионална услуга за избор и сервиз на висококачествена отоплителна и климатична техника.

С нашите проекти и обследвания, клиентите могат да кандидатсват по програми за енергийна ефективност. Предлагаме качествени професионални решения за постигане на комфорт и нисък разход на енергия с използване на възобновяеми енергийни източници. Стремежът на фирмата за всеки клиент е постигане на оптимално отношение между първоначална инвестиция и разход на енергия.

 

    

Проект и главна цел: Преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19

Номер на АДПБФП: BG16RFOP002-2.073-18932-C01

Бенефициент:НЕКОТЕРМ ООД

Обща стойност: 10000.00 лв., от които 8500.00 лв.
европейско и 1500.00 лв. национално съфинансиране.

Начало: 25.09.2020г.
Край: 25.12.2020г

 

 

Нагоре