Магазин

Доставка Общи условия

Honeywell, безжичен термостат THR872BEE със седмична програма

Honeywell, безжичен термостат THR872BEE Honeywell THR872BEE е програмируем термостат, безжичен, предназначен за поддържане на комфортна среда, когато сте у дома, както и за намаляване на разходите за енергия, когато сте далеч.

Той е лесен за използване, с помощта на инструкции намиращи се в ръководството. Той е проектиран да бъде инсталиран за по-малко от 15 минути. Комплектът съдържа два цветни капачки, ако искате да персонализирате вида му.

Акценти:
енергоспестяващ дизайн – автоматично регулира вътрешната температура до шест пъти на ден, за да се поддържа оптимален комфорт, когато сте у дома и да се намалят разходите в работно време, когато сте далеч. Всеки ден от седмицата може да се програмира отделно.

С едно докосване – ви позволява да замените програмираните настройки по всяко време, като ръчно настройване на температурата в помещенията.

Holiday бутон – поддържа температура ефективна по отношение на разходите за период до 99 дни, когато сте далеч, след това се връща към нормална работа при Вашето завръщане.

 

 

 
200,00 лв.   бр.
Нагоре