Магазин

Доставка Общи условия

Wolf BM 2

 

ЗА ПРОДУКТА

 

Контролен модул BM-2 (включително външен датчик) Контрол на температурата на захранването в зависимост от външната температура. С BM, WOLF е разработил програмен блок, който ви позволява лесно и интуитивно да работите с вашата БГВ и централна отоплителна система. Контролерът е специално разработен за нашите COB кондензационни котли, конвенционалните котли CGU-2 (K), нашите термопомпи BWL-1, BWS-1, BWW-1 и нашите соларни термични системи WOLF. Една от силните страни на нашия програмен блок BM е управлението, което зависи от температурата на помещението или времето за компенсиране. Тя позволява на нашия контролен блок да регулира автоматично температурата на нагряване, като спазва стайната температура и външната температура. За вас това означава, че никога не сте били прегрявани или охлаждани, защото температурата на радиатора или подовото отопление е постоянно регулирана в съответствие с настоящите климатични условия.

Можете също така удобно да контролирате отоплителната система от хола си, ако предпочитате: Вие решавате дали модулът е инсталиран директно на уреда или в друга стая като външно дистанционно управление. Ясната и ясна подсветка на дисплея показва стайна температура, атмосферни условия и външна температура. Бутон за информация ви позволява да извикате температурата на системата по всяко време, докато даден датчик в модула установи, че е достатъчно топло в помещението, независимо дали настройва температурата, ако е необходимо.

Можете дори удобно да коригирате предпочитаната от вас домашна или офис предпочитана температура, като използвате смартфон или компютърно приложение. За това ще ви трябва интерфейса WOLF ISM7e / Link pro и безплатното приложение WOLF Smartset. Разбира се, с тези инсталатори можете да извършите дистанционна диагностика на вашата отоплителна система.

 

ПОКАЗАТЕЛИ НА ПРОДУКТА

  • Програми за време за отопление, топла вода и циркулация;
  • Управление чрез въртящ се регулатор с функция за натискане;
  • 3,5-инчов цветен дисплей, слот за microSD карти; Лесно навигационно меню;
  • 4 функционални клавиша за често използвани функции;
  • Монтиране към котела или конзолата за стена;
  • За каскадни системи е необходим само един сервизен модул;
  • Управление на миксер MM-2 (максимум до 7 смесителни вериги)
0,00 лв.   бр.
Нагоре