Магазин

Доставка Общи условия

Honeywell, Програмируема радиаторна термостатна глава HR92 Evohome, безжична

Екранът на осветения LCD дисплей показва името на зоната, и локалната температура на зададената точка. Локалната зададена температура може лесно да бъде сменена чрез завъртане на копчето в горната част на контролера на радиатора. Температури Override могат да се задават в половин стъпка и са валидни до следващата планирана промяна на температурата. Има функция “отворен прозорец”, която отчита, внезапното спадане на температурата и изключва радиатора.
Температурните промени зададени от екрана, от Evonome контролера или чрез дистанционно от мобилното приложение ще се отразят в реално време на екрана на контролера на радиатора.

1. Регулируем дисплей: Регулируемият дисплей е лесен за разчитане и на тесни пространства, както под первази например.
2. Подсветен дисплей: Благодарение на фоновото осветление и големите символи, всички детайли са четливи.
3. Лесно програмиране: За по-удобно програмиране Thera Pro HR92 може лесно да бъде свалян от радиаторния вентил.
4. Функция срещу замръзване: Когато температурата падне под 5°C, термостатът отваря вентила, докато температурата достигнне 6°C
5. Защитно заключване: Thera Pro HR92 предлага също функция за заключване, за да се избегне неразрешен достъп.
6. ECO икономичен режим: ECO режим, температурата се намалява с 3°C
7. Функция отворен прозорец: HR90 автоматично затваря вентила, например, когато прозорецът е отворен и температурата се понижи значително.
8. Допълнителни функции: Допълнителните удобни като “Holiday” или ” Party ” може лесно да бъдат зададени в устройството.
9. Удобно програмиране: До шест работни точки и три различни температури е възможно да се зададат за всеки ден от седмицата.

171,35 лв.   бр.
Нагоре